*اطلاعات موجود در سایت بیشتر بصورت میدانی جمع آوری شده است و احتمال اشتباه وجود دارد . ما را در رفع اشتباهات و تکمیل اطلاعات، یاری نمایید . منتظر ارسال مقالات، مطالب و دست نوشته های شما اهالی روستا، درباره موضوعات مختلف هستیم*

جانباز سرافراز سيد نادر حسيني ايمني

 

 

جانباز 7% با اصابت تركش  به گردن و پاي چپ و شيميايي

 

 

 

سيد نادر حسيني ايمني فرزند مير شعبان متولد هشتم اسفند ماه 1335  از روستاي ايمن آباد بابل.

 

 

سيد نادر حسيني ايمني دوره ابتدايي شش ساله را در سال 1342 در مدرسه تازه تاسيس سپاه دانش امين آباد پشت سر مي گذارد و در سال 1348 وارد دوره متوسطه در مدرسه غير دولتي جم در روستاي علي آباد مي شود.(دبيرستان فعلي عباسعلي آباديان).

 

پس از طي سه سال به دبيرستان شاهپور در بابل مي رود و در رشته علوم طبيعي در خردادماه 1357 گواهينامه ديپلم خود را دريافت مي نمايد.

 

سيد نادر حسيني سپس در سال 1358 به خدمت سربازي مي رود و عازم پايگاه نوژه همدان مي شود.در 31 شهريور 1359 كه جنگ عراق عليه ايران شروع مي شود ايشان در پايگاه نوژه همدان بسر مي برده است و در اواخر خدمت به شهرستان بابلسر منتقل مي شود و در سال 1361 خدمتش پايان مي پذيرد.

 

ايشان در سال 1361 با پايان يافتن خدمت سربازي به عنوان معلم حق التدريسي از آبانماه 1361 تا پايان سال 1364 در آموزش و پرورش بابل بصورت حق التدريسي به مدت 4 سال مشغول فعاليت مي شود و در دبستان فرخي نوايي كلا(مصير محله) به تعليم دانش آموزان مي پردازد.

 

سيد نادر حسيني اولين بار در سال 1364  در عمليات والفجر 8 در محور فاو، بر اثر اصابت تركش مستقيم و تركش خمپاره به پاي چپ، مجروح مي شود.

 

لازم به يادآوري است سيد نادر حسيني ايمني در دوران هشت سال دفاع مقدس در جبهه ها به عنوان نيروي پيامي بطور متناوب حضور فعال داشته است.

 

نيروهاي پيامي در جبهه ها، نيروهايي بودند متخصص، كه هر زمان عملياتي در راه بود، جهت شناسايي و جمع آوري اطلاعات براي تصرف محورهاي دشمن، وارد عمل مي شدند و در پايان، اطلاعات بصورت محرمانه در اختيار فرماندهان قرار مي گرفت. نيروهاي پيامي، به نيروهاي ضد زره نيز معروف بودند.

 

 

 سيد نادر حسيني در عمليات والفجر8 در سال 1364 كه طولاني ترين عمليات دوران جنگ بود و 75 روز به طول مي كشد حضور مي يابد و شيميايي خفيفي مي بيند كه در اين سالها آرام آرام عوارضش بيشتر نمايان مي شود.

 

 

 سيد نادر حسيني در سال 1365 عضو اتحاديه انجمن هاي اسلامي لاله آباد بابل مي شود و در شركت تعاوني روستايي آزادي زرگرمحله به عنوان مدير عامل شركت، به مدت 4 سال به كار و خدمت در اين عرصه ادامه مي دهد.

 

ايشان در ارديبهشت 1365 بر اساس فرمايش امام خميني(ره) مبني بر آزاد سازي مهران در اين منطقه حضور مي يابد و از ناحيه گردن، مورد اصابت تركش قرار مي گيرد.

 

سيد نادر حسيني در عمليات شلمچه در سال 1365 به عنوان جانشين گروهان در گردان مسلم و گروهان حمزه سيد الشهدا به دفاع از ميهن مي پردازد.

 

  

 ايشان كه طي اين مدت مدير عاملي شركت تعاوني آزادي زرگرمحله(زرگرشهر فعلي) را نيز در اختيار داشت در سال 1369 در فرمانداري بابل به عنوان دهدار دهستان كاري پي مشغول فعاليت مي شود و تا سال 1382 به مدت 13 سال در اين سمت باقي مي ماند و به فعاليت مي پردازد.

 

سيد نادر حسيني در سال 1378 در آزمون ورودي دانشگاه آزاد اسلامي شركت مي كند و در دانشگاه آزاد اسلامي بابل در رشته مديريت بازرگاني پذيرفته شده و در سال 1382 از اين دانشگاه فارغ التحصيل مي شود.


  در سال 1382 با حكم داخلي فرماندار بابل، به عنوان دبير كميسيون تعزيرات آرد و نان بابل، فعاليتش را آغاز مي كند.

 

ايشان در سال 1388 به عنوان بخشدار بابلكنار به مدت 16 ماه به خدمت مي پردازد و در سال 1389 به عنوان كارشناس سياسي فرماندار بابل به فعاليتش ادامه مي دهد.

 

سيد نادر حسيني ايمني از آذرماه 1389 تا به اين لحظه به عنوان معاون بخشدار لاله آباد، به خدمت رساني به مردم روستاهاي بخش لاله آباد مشغول مي باشد.

 

سید نادر در 14 مردادماه 1392، بر اساس حكمي از سوي آقاي رجب ملائی رییسی، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان بابل، به عنوان بخشدار گتاب بابل معرفي می شود و در سوم آبان ماه 1395، بازنشسته می گردد ایشان در مراسم تویع خود از سمت بخشداری گتاب و از حوزه ی کارمندی اظهار می کند: افتخار خدمت به مردمی داشتم که 178 شهید تقدیم نظام کردند و همواره حامی نظام و دولت بودند. با وجودی که سال 1394 و 1395 با شرایط سخت مالی مواجه بودیم و دو انتخابات در پیش داشتیم بدون کمک حتی ریالی از دولت، استانداری و فرمانداری موفق عمل کردیم. استقرار نمایندگی ورزش بخش، تبدیل ثبت و احوال و برق منطقه به اداره، بررسی مشکلات آب شرب هفت روستای حاشیه شهر گتاب و ... از اقدامات انجام شده است.

سید نادر در پایان عنوان نمود: افتخار می‌کنم که 32 سال خدمتگزار مردم و نظام بودم اما انتظار داشتم حداقل بعد از این همه خدمت 48 ساعت قبل از تودیع به من اطلاع می‌دادند.

 

سید نادر حسینی ایمنی در اردیبهشت ماه 1396، بر اساس حکمی از سوی استاندار مازندران یعنی دکتر ربیع فلاح جلودار به عنوان مشاور استاندار انتخاب می شود.

 

 

برادر جانباز سيد نادر حسيني ايمني شرايط جسمي خوبي دارد اما گاهي تركش در گردن و در پاي چپش او را آزار مي دهد و بويژه در سرماي پاييز و زمستان او را كم طاقت مي كند. ايشان شش ماه دوم سال در منزل از كرسي استفاده مي كند تا به اين شيوه درد و رنج ناشي از عوارض جنگ را، كمتر كند.

 

 

جانبازان شهيدان زنده اند

به يادشان باشيم و احترامشان كنيم

آرامش ديروز و امروز ما، حاصل جانبازي همين جانبازان است.

 

ارسال نظر

وبسايت روستا مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است و از انتشار نظراتی که حاوی توهین یا بی‌احترامی به اشخاص حقيقي يا حقوقي و موارد مغایر با قوانین كشور باشد معذور است.

کد امنیتی
بارگزاری مجدد

درباره روستا
شهدا
حماسه سازان
مردم شناسی
کشاورزی
مشاغل و صنایع
آموزش
ورزش
زنان
خیرین
روستائيان نمونه
بنياد علمي فريد
آئينهاي مذهبي
نهادهای اجرایی
بهداشت
مقالات و مطالب مختلف
دیگر موضوعات

 

 

روستــا20