*اطلاعات موجود در سایت بیشتر بصورت میدانی جمع آوری شده است و احتمال اشتباه وجود دارد . ما را در رفع اشتباهات و تکمیل اطلاعات، یاری نمایید . منتظر ارسال مقالات، مطالب و دست نوشته های شما اهالی روستا، درباره موضوعات مختلف هستیم*

چگونه نیاز باطري موبایل به شارژ را در حد امکان کاهش دهیم

 

امروزه تلفن همراه به عنوان يك وسيله ارتباطي مهم نزد مردم و اهالي روستايمان از اهميت ويژه اي برخوردار است. گاهي اوقات پيش مي آيد شارژ باطري گوشي تلفن همراه به دلايلي زود تمام مي شود. جداي از نوع و جنس باطري، فرسودگي باطري كه با گذشت زمان حاصل مي شود مي توان شرايطي را در نظر گرفت كه ميزان مصرف باطري را كم نمود و نياز به خريد يك باطري نو تا چند ماه و حتي يكسال آينده نشد.

 

 

10 نكته زير را به خاطر بسپاريم:

 

 

1.  اگر از بلوتوث استفاده نمی کنید، آن را خاموش کنید..

بلوتوث، خود به تنهایی باتری زیادی مصرف می کند.بعد از استفاده هدست یا هندزفری بلوتوث یا نقل و انتقال فایل، عکس، صوت و... از طریق بلوتوث فراموش نکنید آن را خاموش نمایید.

 

 

 
2.  نور صفحه نمایش خود را کم کنید.

 

بعضی از گوشیها به طور خودکار نور صفحه نمایش خود را با توجه به نور محیط تنظیم می‌کنند ولی بعضی دیگر از گوشیها این قابلیت را ندارند و باید خود کاربر این کار را انجام دهد.

 

 

 

3.  زمان قفل شدن گوشي را كاهش دهيد.

 

بعضی از گوشیها به طور خودکار قفل مي شوند اما مدت زمان قفل شدن بقابل تنظيم است مي توانيد با كاهش مدت زمان قفل شدن در كاهش مصرف باطري اثر گذار باشيد.

 


4.  از عکسهای متحرک استفاده نکنید.

محافظ های صفحه نمایش و عکسهای متحرک پس زمینه بسیار جالبی هستند ولی مصرف باتری شما را بیشتر می کنند.

 

 

5. حجم عكس زمينه را كم كنيد.

 

بعضي افراد تصاوير دلخواه خود را روي صفحه زمينه نمايش قرار مي دهند. بايد سعي شود حجم عكس زمينه بساير پايين انتخاب شود حجم بيشتر باطري بيشتري مصرف مي كند.

 

 

6. زنگ موبایل خود را تنظیم کنید.

 

 زیرا زنگ با صدای بلند، به همراه لرزش، انرژی زیادی مصرف می کند که باعث می شود باتری زودتر خالی شود. در چنين شرايطي زنگ مخاطب و زنگ پيامك را به زنگ اوليه گوشي تغيير دهيد چرا كه از حجم كمتري برخوردار بوده و پيامد آن باطري كمتري مصرف مي شود.

 

 

 

 7. فايلهاي صوتي و يا تصويري(فيلم) را در گوشي، با كيفيت پايين ذخيره نمائيد.

 

 زیرا كيفيت بالاي فايلهاي صوتي و يا حتي فيلمها باعث مصرف بالاي باطريها خواهد شد.

 

 

8. زنگ موبایل خود را تنظیم کنید.

 

 زیرا زنگ با صدای بلند، به همراه لرزش، انرژی زیادی مصرف می کند که باعث می شود باتری زودتر خالی شود. در چنين شرايطي زنگ مخاطب و زنگ پيامك را به زنگ اوليه گوشي تغيير دهيد چرا كه از حجم كمتري برخوردار بوده و پيامد آن باطري كمتري مصرف مي شود.

 

 
 

9. باتری خود را بشناسید.

 

 بعضی از گوشیها باتری های لیتیومی دارند و برخی باتریهای نیکلی. در مورد باتری های نیکلی، قبل از اولین بار استفاده باید گوشی خود را تا 10 ساعت شارژ کنید تا تمام ظرفیت باتری قابل استفاده شود، اما درباره باتری‌های لیتیومی تنها تا زمانی که اعلام می کند باتری شارژ شده است کافی است.

 

 باتریهای نیکلی بعد از مدتی استفاده از آن و شارژ مجدد، نیاز به تخلیه کامل باتری دارد چون در غیر این صورت زود خراب می‌شود ولی باتریهای لیتیومی این مشکل را ندارند. این باتریها را هر موقع که لازم بود شارژ کنید و لازم نیست صبرکنید تا شارژ آن کاملا تخلیه شود.

 

 

 10. باتری را خنک نگهدارید و جلوی نور آفتاب قرار ندهید.

 

باتریهای لیتیومی در خود تجهیزات محافظت در برابر حرارت دارند که اگر مدت طولانی در شارژ باشند صدمه ‌ای به آنها وارد نمی شود. اما با این حال اگر باتریهای لیتیومی را بیش از یک هفته شارژ کنید یا اگر گوشی شما مرتب مقابل نور مستقیم آفتاب یا نزدیک‌ منبع گرمایی باشد، صدمه می‌بیند. هرچند برخي از گوشيها بخاطر باطري پشتيبان، بخشي از نور آفتاب را به انرژي تبديل مي كنند يعني زير نور مستقيم آفتاب(كمتر از يكساعت) باطري كمي شارژ مي شود.

 

 

 

 

حاج سيد مختار حسيني ايمني، اولين كسي كه در روستاي ايمن آبادوكروكلا اقدام به خريد تلفن همراه نمود.(سال 1375)

 

 

 

 

 

  تهيه و تنظيم: سيد عليرضا هاشمي كرويي(ميرنبي)، دارنده گواهي نامه فني تعميرات لوازم خانگي از سازمان فني و حرفه اي و تعميركار گوشي تلفن همراه، فروش و تعمير موبايل افق

 

 

 

 

ارسال نظر

وبسايت روستا مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است و از انتشار نظراتی که حاوی توهین یا بی‌احترامی به اشخاص حقيقي يا حقوقي و موارد مغایر با قوانین كشور باشد معذور است.

کد امنیتی
بارگزاری مجدد

نظرات  

 
0 # پایین محلی در تاریخ: سه شنبه 31 ارديبهشت 1392 ، ساعت 12:02 ب ظ
ضمن سلام. به نظرم ،اولین فردی که در روستای ایمن آباد و کروکلا از تلفن همراه استفاده کرده است, آقای نوراله لاسمی بودند.
نقل قول
 
درباره روستا
شهدا
حماسه سازان
مردم شناسی
کشاورزی
مشاغل و صنایع
آموزش
ورزش
زنان
خیرین
روستائيان نمونه
بنياد علمي فريد
آئينهاي مذهبي
نهادهای اجرایی
بهداشت
مقالات و مطالب مختلف
دیگر موضوعات

 

 

روستــا20