*اطلاعات موجود در سایت بیشتر بصورت میدانی جمع آوری شده است و احتمال اشتباه وجود دارد . ما را در رفع اشتباهات و تکمیل اطلاعات، یاری نمایید . منتظر ارسال مقالات، مطالب و دست نوشته های شما اهالی روستا، درباره موضوعات مختلف هستیم*

انتقال كانكس هلال احمر و احداث پايگاه امداد جاده اي در ايمن آباد

 

 

صبح روز شنبه 17 آبان ماه 1393، با هماهنگی آقای دکتر پور باقر  رییس هلال احمر شهرستان بابل و با حضور آقاي جعفري بخشدار محترم لاله آباد، آقاي سيد نقي حسيني دهيار روستاي ايمن آباد و اعضای شورای اسلامی اين روستا، کانکس و کلیه لوازم هلال احمر جاده ای جنب پمپ بنزین قاسمی، به زمین اهدایی زنده ياد سید صادق هاشمی انتقال داده شد.

 

از آنجايي كه قرار بود این پایگاه مهم به جاده قدیم آمل به بابل انتقال یابد، با پیگیری های بخشدار لاله آباد و اعضای شورای اسلامی و دهیار روستاي ايمن آباد، این انتقال فعلا" منتفی اعلام شده است تا با انتقال به زمین اهدایی مرحوم هاشمی بتوان با کمک اهالی و خیرین عزیز روستاي ايمن آباد، زمین مناسبی را سمت جاده ي بين المللي و ترانزيتي آمل به بابل (ايمن آباد جنوبي) انتخاب شود و با تعويض آن با زمين فعلی، پایگاه جاده اي امداد و نجات در مكان تعيين و تاييد شده احداث گردد.

 

 

 

 

لازم به توضيح اينكه در سال 1391 با توجه به اعلام جمعيت هلال احمر استان مازندران مبني بر درخواست زمين جهت احداث جايگاه ثابت امداد و نجات جاده اي در محور آمل به بابل، جوانترين خيّر روستايمان، زنده ياد سيد صادق هاشمي كرويي(ره)، زميني به مساحت 1200 متر مربع،( واقع درضلع شرقي كارخانه شاليكوبي اطمينان و روبروي پمپ بنزين ايمن آباد،) به اين امر اختصاص دادند تا هر چه زودتر، يكدستگاه ساختمان با امكانات پيشرفته، به اضافه باند فرود براي يك فروند بالگرد، احداث شود.

 

اما با توجه به كارهاي كارشناسي و ارزيابي موقعيت زمين اهدايي، نواقصي مطرح شد. از جمله:

 

1_ بالا بودن سطح آب زمين مذكور و همسطح نبودن آن با جاده اصلي،

2_ استاندارد نبودن عرض اين زمين نسبت به جاده اصلي و

3_ وجود مركز بهداشت روستايي در ضلع شمالي روستا و جاده، كه زمين اهدايي بايستي در ضلع جنوبي روستا قرار داشته باشد.

 

با توجه به پيگيري هاي انجام شده توسط سيد هادي حسيني ايمني رئيس پيشين شوراي اسلامي روستاي ايمن آباد مبني بر حل مشكلات عنوان شده و اختصاص زميني به مساحت 2000 متر مربع در ضلع جنوبي ايمن آباد شمالي واقع در روبروي مركز بهداشتي درماني ايمن آباد، متاسفانه زنده ياد پورعباسي رئيس پيشين جمعيت هلال احمر شهرستان بابل، با بيان اينكه دو مركز درماني و امداد رساني روبروي هم توجيه قانوني ندارد!!، گره سخت تاييد مكان اوليه براي احداث پايگاه ثابت امداد و نجات بين جاده اي و شهري را در روستاي مان، كهنه تر نمود.



 

 

 اما طی بازدیدی كه روز يكشنبه 28 فروردين 1393 ، آقاي غلامعلي فخّاري، معاون امداد و نجات جمعيت هلال احمر استان مازندران از پايگاه سيار امداد و نجات جاده اي ايمن آباد داشتند،  مقرر شد با توجه به مشكل مهمي چون روبروي هم بودن دو مركز درماني و امداد وُ نجات، رايزني هايي صورت بگيرد تا این زمین مورد تایید همكارانشان در سازمان جمعيت هلال احمر كشور قرار بگيرد و در صورت تاييد، ساير كارها اجرا شود. كه متاسفانه بجاي 2000 متر مربع، با متراژ 350 متر مربعي زمين پيشنهادي روبرو شدند  كه از سوي يكي از اهالي معرفي شده بود.!!

 


 آقاي غلامعلي فخّاري، معاون امداد و نجات جمعيت هلال احمر استان مازندران در اين بازديد عنوان نمودند:

 

با توجه به افتتاح كمربندي جنوبي بابل و اهميت احداث اين پايگاه در اين جاده كه با اهداي  زميني در روستاي الله رودبار همراه بود به دلايلي مورد تاييد قرار نگرفت. از جمله متراژ كم اين زمين و اينكه با توجه به علاقه مندي اهالي روستاي ايمن آباد بويژه خيّرين روستا به اين امر مهم، يعني اجازه آقاي قاسمي در استقرار پايگاه سيّار امداد و نجات در كنار پمپ بنزين ايشان و اهداي زميني با مساحت بالا توسط خيّر جوان اين روستا، انگيزه ما را از نظر منطقي، وجداني و اخلاقي بر آن داشت تا تمام همت خود را در استقرا و بناي اين پايگاه در روستاي ايمن آباد بابل، بكار بنديم.

 

ايشان در ادامه افزودند: از جهتي متراژ بالاي زمين مي تواند احداث باند فرودگاه هلي كوپتر را هموارتر نمايد و حتي ايجاد انبار مركزي سازمان جمعيت هلال احمر را براي خدمات رساني بهتر به نتيجه برساند.

 

 

 

آقاي فخّاري در خصوص باند فرود (pad) بالگرد در همين مكان عنوان كردند:

با توجه به ويژگي خاص استان مازندران در سطح كشور و  دارا بودن بالگرد و داشتن پايگاه امداد هوايي در فرح آباد ساري كه بزرگترين آشيانه شمال كشور نيز محسوب مي شود، در جهت جابجايي و انتقال مصدومان به مراكز درماني، نياز است تا در محور هاي مختلف از جمله محور مهم بابل به آمل، محلي براي فرود بالگرد نيز تعيين شود كه در صورت ساخت پايگاه ثابت امداد و نجات بين شهري در ايمن آباد بابل، اين مهم نيز يعني پد مناسب براي فرود بالگرد در نظر گرفته خواهد شد و با توجه به محور  پُر رفت و آمد و خطرناك شمال كشور يعني همين محور، طبيعي است در دراز مدت يكي از بزرگترين و مجهزترين پايگاه هاي امداد و نجات بين شهري كشور شود.

 

اعضاي شوراي اسلامي روستاي ايمن آباد در راستاي تحقق اين مهم، به دنبال يافتن زميني در روستا با مساحت حداقل 500 مترمربع با ورودي 12 متر هستند تا با تعويض و جابجايي زمين اهدايي زنده ياد هاشمي شرايط احداث پايگاه ثابت امداد و نجات جاده اي را در روستاي ايمن آباد، قطعي نمايند. لذا از اهالي روستا تقاضا مي شود كساني كه چنين امكاني براي آنها وجود دارد يا توان رايزني براي تحقق اين امر را دارند در راستاي حل اين مشكل، قدم بردارند.

 

 

 

 

يادمان نرود يادش را گرامي بداريم

  زنده ياد سيد صادق هاشمي كرويي
 

 

 

 

 

 

با سپاس از: سيد هادي حسيني ايمني عضو شوراي اسلامي ايمن آباد

   

 

 

ارسال نظر

وبسايت روستا مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است و از انتشار نظراتی که حاوی توهین یا بی‌احترامی به اشخاص حقيقي يا حقوقي و موارد مغایر با قوانین كشور باشد معذور است.

کد امنیتی
بارگزاری مجدد

نظرات  

 
0 # salar در تاریخ: شنبه 24 آبان 1393 ، ساعت 11:08 ق ظ
تشکر فراوان از زحمات شما آقایان سید هادی و سید نقی حسینی٬ انشاالله همه مسولین همانند شما فعال و کوشا باشند.
بابت ورودی محله هم از شما و همه کسانی که در این امر مهم تلاش نمودند ممنونیم.
نقل قول
 
درباره روستا
شهدا
حماسه سازان
مردم شناسی
کشاورزی
مشاغل و صنایع
آموزش
ورزش
زنان
خیرین
روستائيان نمونه
بنياد علمي فريد
آئينهاي مذهبي
نهادهای اجرایی
بهداشت
مقالات و مطالب مختلف
دیگر موضوعات

 

 

روستــا20