*اطلاعات موجود در سایت بیشتر بصورت میدانی جمع آوری شده است و احتمال اشتباه وجود دارد . ما را در رفع اشتباهات و تکمیل اطلاعات، یاری نمایید . منتظر ارسال مقالات، مطالب و دست نوشته های شما اهالی روستا، درباره موضوعات مختلف هستیم*

نشاي برنج در روستا آغاز شد

 

نخستين نشاء برنج با تلاش و همت خستگي ناپذير و توكل بر خدا و اميد به رحمت و بركتش در سال زراعي جديد، در روستاي ايمن آباد و كروكلا  آغاز شد.

 


نشاء برنج و كشاورزان زحمتكش روستا

 


پدر بزرگوار، آقاي كاظم صالحي ايمني (ملا كاظم)، صبح روز جمعه 29 فروردين ماه 1393 ، اولين نشاي برنج روستاي مان را  به مرحله اجرا رساند.


سيد مصطفي حسيني ايمني (حاج كريم)، شنبه 30 فروردين ماه 1393 ، به عنوان دومين كشاورز، به نشاي زمين زراعي خود مي پردازد.

 

 حاج غلامحسن بويه و همچنين سيد رحمان حسيني ايمني فرزند نعمت، صبح امروز دوشنبه اول ارديبهشت ماه، دومين نشاي برنج روستاي مان را به مرحله اجرا مي رسانند.

 

سال گذشته اولين نشاء برنج در روستا توسط سيد رحمان حسيني و در 15 فروردين انجام شد اما امسال دليل اصلي تاخير دو هفته اي را شرايط نامساعد آب و هوايي يعني سرماي هوا اعلام نمود.

 

امسال صد درصد خزانه هاي برنج در روستاي ايمن آباد و كروكلا بصورت سر پوشيده نايلوني انجام شده است و بيشتر كشاورزان روستا با هدف كشت دوم برنج و يا برداشت دوم محصول از مزرعه يعني دِنوج به استقبال سال زراعي جديد رفتند.

 

سيد رحمان حسيني ايمني تقريبا" برداشت برنج امسال را در هفته اول مردادماه اعلام نمود و شرايط كشت دوم برنج را، به چگونگي شرايط آب و هوايي در اواسط فصل تابستان دانستند و اينكه در حال حاضر بتوان تصميمي قطعي در اين خصوص اتخاذ نمود، تصميم چندان مناسبي نخواهد بود. او در ادامه عنوان نمود كشت دوم در سال گذشته براي اهالي چندان ثمربخش نبود اما برداشت رتون يا دنوج شرايط بسيار بهتري را براي كشاورزان رقم زد.

 

سال گذشته در هر خويز (1000 متر) بطور ميانگين 270 كيلوگرم برنج رتون برداشت نمودم يعني هر هكتار حدود 2/5 تن برنج كه با توجه به قيمتش رقم قابل قبولي مي باشد.

 

امسال برخلاف سال گذشته سرماي خاصي را شادهد بوديم كه احتمالا" در ماه هاي آينده هم شاهد آن خواهيم بود، به همين دليل شرايط مناسبي براي كشت دوم نداريم و من ترجيح مي دهم كه براي برداشت محصول رتون يا دنوج بهتر، هزينه نمايم.

 

ايشان درباره استفاده از سموم كشاورزي عنوان كردند: در عصر حاضر چاره اي جز استفاده از سموم كشاورزي نيست و اگر به شكل ارگانيك عمل شود منوط به اين است كه همسايگان زمين كشاورزي شما نيز اينگونه عمل نمايند وگرنه آفت هاي زمين هاي مجاور، وارد زمين كشاورزي شما مي شود و نمي توان كاري از پيش برد.

 

 نشاء برنج و كشاورزان زحمتكش روستا

 

 

اميدواريم سال زراعي جديد براي همه كشاورزان كشورمان، استانمان و مردم روستايمان سالي سرشار از خير و بركت باشد و اين منوط به تلاش و همت، مجهز شدن به دانش روز، آگاهي از شرايط آب و هوايي ، آشنايي با آفات و همگام بودن با كارشناسان اداره ترويج و مركز تحقيقات برنج مي باشد.

 

 

 

ارسال نظر

وبسايت روستا مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است و از انتشار نظراتی که حاوی توهین یا بی‌احترامی به اشخاص حقيقي يا حقوقي و موارد مغایر با قوانین كشور باشد معذور است.

کد امنیتی
بارگزاری مجدد

نظرات  

 
0 # دوستان شما در تاریخ: دوشنبه 01 ارديبهشت 1393 ، ساعت 10:02 ق ظ
خسته نباشید کشاورزان عزیز
شمه خسته تن بلاره :lol:
نقل قول
 
 
0 # کریم نجفی در تاریخ: شنبه 06 ارديبهشت 1393 ، ساعت 05:02 ب ظ
سلام خداقوت شمه دست درد نکنه
نقل قول
 
درباره روستا
شهدا
حماسه سازان
مردم شناسی
کشاورزی
مشاغل و صنایع
آموزش
ورزش
زنان
خیرین
روستائيان نمونه
بنياد علمي فريد
آئينهاي مذهبي
نهادهای اجرایی
بهداشت
مقالات و مطالب مختلف
دیگر موضوعات

 

 

روستــا20